AKCE - doprava přes Balíkovnu České pošty jen 39,-


Auga Pikantní kari polévka 400 g



Cena: 65 Kč / 2,32 EUR


Popis

Pikantní kari polévka je vyrobena z bio surovin a obsahuje pouze čerstvé suroviny bez použití konzervantů. Má originální vůni a chuť, kterou si můžete vychutnat kdekoliv, protože polévka je připravena k okamžité konzumaci.

Pikantní kari polévka připravená k okamžité konzumaci, která sestává pouze z bio veganských surovin

Pikantní kari polévka je vyrobena z poctivých bio surovin a jejich celý proces pěstování probíhá bez použití chemikálií. Svou vůní a chutí ohromí vaše smysly, navíc je praktická, můžete si ji vychutnat kdekoliv. Je připravena k okamžité konzumaci, avšak nejlepší je si ji ohřát. Polévka je bez konzervantů a alergenů, proto potěší každého nadšence zdravé stravy. Kromě toho je v moderním balení, které je šetrnější k životnímu prostředí a má během životního cyklu výrazně méně CO2 emisí v porovnání s klasickou skleněnou nádobou.

Pikantní kari polévka - Auga

Pikantní kari polévka a její výhody

  • polévka připravená k okamžité konzumaci
  • je vyrobena z bio surovin
  • neobsahuje konzervanty a alergeny
  • je veganská
  • má balení šetrnější k životnímu prostředí

Složení

Voda, bio kokosový krém 18% (kokosový extrakt 60%, voda), bio shiitake houby 6%, bio mrkev, bio rýžová mouka, bio kukuřice, bio rajčatová pasta, bio bambusové výhonky, bio cukr, kokosový olej bio kari 0,9 %, bio pomerančový koncentrát, mořská sůl, bio koření.

Návod k přípravě

Otevřete balení, nalijte obsah do hrnce a za stálého míchání ohřívejte cca 2 - 3 minuty, nebo otevřete balení, umístěte ho do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 3 - 4 minuty na 750 W.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 284 kJ / 68 kcal
Tuky 4,4 g
z toho nasycené tuky 4,2 g
Sacharidy 6,2 g
z toho cukry 2,9 g
Vláknina 0,9 g
Bílkoviny 0,9 g
Sůl 0,95 g

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 - 25°C. Chraňte před mrazem. Otevřený výrobek skladujte v ledničce a spotřebujte do 48 hodin.

Mohlo by Vás také zajímat