GymBeam BIO Agáve sirup



Cena: 79 Kč / 2,98 EUR


-
+

Popis

BIO Agáve sirup je tekuté přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem, které se používá jako alternativa klasického cukru. Má příjemně sladkou chuť, a skvěle se tak hodí do čaje, kávy či smoothie. Perfektně ale dosladí také ovesné kaše, pudinky, krémy a jakékoliv dezerty. Díky praktické nádobě se snadno dávkuje.

BIO Agáve sirup je alternativa klasického cukru, která skvěle osladí vaše nápoje i jídla

BIO Agáve sirup si zamiluje každý, koho už trošku nudí sladit klasickým cukrem. Je bez tuku, má nízký glykemický index a vyšší sladivost než klasický cukr. Toto tekuté sladidlo v BIO kvalitě pochází ze sukulentu agáve a určitě tak pro něj najdete mnoho využití. Skvěle se hodí na oslazení čaje, kávy, smoothies a dalších nápojů. Stejně tak se dá přidat i do sladkých pokrmů. Perfektně doplní ovesnou kaši a vyjímat se bude i na palačinkách či lívancích. Přidat ho ovšem můžete i do dalších receptů.

A pokud rádi experimentujete, můžete sirup z agáve využít pro přípravu marinády na maso a jeho rostlinné alternativy. Sladký sirup dodá těmto zdrojům bílkovin ten správný šmrnc. Rozhodně tak nemusíte mít strach, že vám zůstane ležet na polici v kuchyni. Uvidíte, že se při dochucování nápojů a jídel stane vaším věrným pomocníkem. Díky praktické lahvičce se navíc snadno používá.

BIO Agáve sirup a jeho výhody

  • sirup ze sukulentu
  • neobsahuje tuku
  • používá se jako alternativa klasického cukru
  • má nízký glykemický index
  • je v BIO kvalitě
  • má lahodnou sladkou chuť
  • snadno se používá
  • má o něco vyšší sladivost než cukr
  • ideální pro doslazení nápojů a pokrmů
  • vhodný pro vegany

Složení

100% přírodní BIO agáve sirup.

Dávkování

V jakémkoliv receptu nahraďte požadované množství cukru tříčtvrtečním množstvím sirupu a úměrně snižte množství tekutin, stejně jako při použití medu.

Použití

BIO Agáve sirup je chutným a všestranným sladidlem, který poslouží jako alternativa cukru, medu, javorového sirupu a dalších přírodních sladidel. Má menší viskozitu jako med, a proto se snadněji mísí s pokrmy. Jeho příjemná chuť zvýrazní původní chuť jídla a hodí se do ovocných salátů, jogurtů, do müsli a lupínků, palačinek a lívanců, na oslazení čaje či kávy, limonád a ovocných nápojů. Je vhodný do salátových zálivek, marinád a grilovacích směsí. Využijete ho v každém vašem oblíbeném receptu.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 g *RI na 100 g
Energie 1260 kJ/ 297 kcal 15 %
Tuky 0 g 0 %
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 %
Sacharidy 71 g 27 %
- z toho cukry 71 g 79 %
Bílkoviny 0 g 0 %
Sůl 0,06 g 1 %

*Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal).

Upozornění

Skladujte na suchém místě mimo sluneční záření při pokojové teplotě.