GymBeam Vzorek Kešu máslo s kokosem, bílou čokoládou a jahodami 30 g
- Výrobce: GymBeam
- Dostupnost: Do pěti dnů
- Přihlaste se nebo se zaregistrujte ještě dnes a získejte lepší ceny na většinu našeho sortimentu.
Popis
Vzorek Kešu máslo s kokosem, bílou čokoládou jahodami - vyzkoušejte porci jedinečného spojení kešu oříšků, kokosu, bílé čokolády a jahod
Vzorek Kešu máslo s kokosem, bílou čokoládou a jahodami je 1 dávka neodolatelného oříškového másla, které v sobě spojuje exotický kokos, podmanivou bílou čokoládu a až 10% lyofilizovaných jahod! Ty prošly procesem lyofilizace, tudíž sušením mrazem, díky čemuž zůstaly plné živin, vitamínů a minerálů.
V másle navíc nenajdete ani stopu po palmovém oleji. Naopak vás překvapí bohatým podílem vlákniny, bílkovin a zdravých tuků. Je také skvělým zdrojem energie, a proto je ideálním pamlskem pro sportovce a zastánce zdravého životního stylu. Díky lahodné krémové konzistenci se máslo výborně hodí k ochucení proteinu, smoothie, palačinek, tvarohu, jogurtů nebo vašich oblíbených fitness receptů. Vychutnat si ho můžete i samostatně na lžičce, díky čemuž objevíte všechna skrytá zákoutí jeho dokonalé chuti. Výjimečné trojkombinaci prostě neodoláte!
Vzorek Kešu máslo s kokosem, bílou čokoládou a jahodami a jeho výhody
- je vyrobeno z kešu oříšků
- obsahuje 10% podíl lyofilizovaných jahod
- neobsahuje palmový olej
- obsahuje vysoký podíl bílkovin, vlákniny a zdravých tuků
- obsahuje vitamíny a minerální látky
- je skvělým zdrojem energie
- má unikátní chuť a krémovou konzistenci
- je vhodné do fitness receptů, ale i pro přímou konzumaci
Složení
Kešu ořechy 40%, kokos 30%, bílá čokoláda 20% (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sójový lecitin, vanilkový extrakt), lyofilizované jahody 10%.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2502 kj / 598 kcal |
Tuky | 45,32 g |
z toho nasycené | 25,13 g |
Sacharidy | 32,53 g |
z toho cukry | 21,44 g |
Vláknina | 7,63 g |
Bílkoviny | 9,47 g |
Sůl | <0,1 g |
Upozornění
Může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, sóji a mléka. Skladujte na suchém a tmavém místě. Bílé zbarvení na povrchu je způsobeno nižší teplotou a nejde o závadu produktu. Máslo zahřejte na pokojovou teplotu a promíchejte.
Mohlo by Vás také zajímat
