Smaakt BIO Seitan Spicy 350 g



Cena: 119 Kč / 4,25 EUR


-
+

Popis

Bio Seitan Spicy je rostlinná náhražka masa, která má na 100 gramů pouze 95 kcal a 18 gramů bílkovin. Díky tomu přispívá k udržení a růstu svalové hmoty, což je cíl nejen sportující části populace. Je ochucený lehce pikantním kořením, a skvěle se tak hodí do studené i teplé kuchyně. Pochutnají si na něm vegetariáni i vegani.

Bio Seitan Spicy - rostlinná náhražka masa s 18 gramy bílkovin a jen 95 kcal na 100 g

Bio Seitan Spicy je rostlinná náhražka masa, která vám ve 100 gramech doplní do těla 18 gramů bílkovin. Toto množství má navíc jen 95 kcal, necelý gram tuku a neobsahuje přidaný cukr, díky čemuž se skvěle hodí i při hubnutí. Seitan, stejně jako další zdroje bílkovin, přispívá k udržení a růstu svalové hmoty, o což by měli usilovat jak sportovci, tak i nesportující část populace.

Tato rostlinná bílkovina se vyrábí z lepku, a to konkrétně vyplavením škrobu z pšeničné mouky tím, že se opakovaně proplachuje. Bio Seitan Spicy je organický a navíc lehce pálí díky použitému koření. Mezi vegetariány a vegany je velmi oblíbený, neboť se dá připravit na mnoho způsobů jak v teplé, tak i studené kuchyni.

Bio Seitan Spicy a jeho výhody

  • rostlinná náhražka masa
  • obsahuje 18 gramů bílkovin na 100 g
  • neobsahuje přidaný cukr
  • má jen 95 kcal na 100 g
  • je kořeněný a lehce pálivý
  • přispívá k růstu a udržení svalů
  • je vhodný pro vegetariány i vegany
  • dá se využít ve studené i teplé kuchyni

Složení

Voda, pšeničný lepek, 22%, tamari (sójový bob, mořská sůl), koriandr, cibule, paprika (červená), hořčičné semínko (žluté), celerový list, indické kari koření (kurkuma, hořčičné semínko, koriandrové semínko), pepř, zázvor, česnek, paprika, paprika, zázvorový prášek.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnotyna 100 g
Energetická hodnota 398 kJ / 95 kcal
Tuky 0,6 g
z toho nasycené 0 g
Sacharidy 3,9 g
z toho cukry 0,4 g
Vláknina 0,5 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 1,9 g

Upozornění

Výrobek udržujte správně utěsněný a chlazený při teplotě 4–7 °C. Výrobek po otevření podléhá zkáze.