Vážení zákazníci, po dobu rekonstrukce Koterovské ulice, můžete také využít náš zadní vchod. Mapka v kontaktech.

Xucker Švestkový džem 220 g



Cena: 109 Kč / 4,11 EUR


-
+

Popis

Švestkový džem je poctivá a ručně dělaná ovocná pomazánka se 75% obsahem ovoce. Je slazená xylitolem a nenajdete v ní konzervanty ani barviva. Ochutnejte výjimečnou pomazánku, která se hodí na pečivo nebo na přípravu různých dezertů.

Švestkový džem - ovocná pomazánka se 75% obsahem ovoce bez přidaného cukru

Švestkový džem je poctivá ovocná pomazánka s vysokým obsahem ovoce bez přidaných konzervantů, aromat a barviv. Pomazánka je ručně dělaná a slazená xylitolem, který je sladký jako běžný cukr, avšak má mnohem méně kalorií. Skvěle se hodí jako součást snídaně, svačiny nebo na přípravu dezertů. Zbožňujete sladké, ale obáváte se obsahu cukru? Ochutnejte kvalitní ovocnou pomazánku bez GMO, vhodnou i pro vegany.

Slivkový džem - Xucker

Švestkový džem a jeho výhody

  • je to ručně dělaná ovocná pomazánka
  • má 75% obsah ovoce
  • je slazený pouze přírodním sladidlem xylitol
  • je bez konzervantů, aromat, barviv a GMO
  • je vhodný i pro vegany

Složení

Švestky (75,3%), sladidlo: xylitol; želírující činidla: pektin, dextróza; přikyselování činidlo: kyselina citrónová.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 432 kJ / 102 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasycené tuky 0 g
Sacharidy 28 g
z toho cukry 6,8 g
z toho vícesytné alkoholy 22 g
Bílkoviny <0,5 g
Sůl 0,06 g

Upozornění

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte produkt v ledničce a spotřebujte do 7 dnů. Produkt může mít v případě nadměrné konzumace projímavý účinek. Uchovávejte mimo dosah zvířat, protože i malá množství xylitolu mohou být pro psy nebezpečná. Naopak kočky tolerují Xucker xylitol bez problémů. Navzdory pečlivému zpracování se mohou v džemu nacházet zbytky pecek!

Dextróza v produktu se na slazení aktivně nepoužívá. Jde o složku pektinu používaného na želírování z přírodních surovin. Bez přidání dextrózy nelze zaručit funkční kvalitu pektinu. Obsah je však zanedbatelný a nemá téměř žádný vliv na celkový obsah cukru.